Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Gecombineerde Opening en Verdieping 15 t/m 18 december

Voor wie nog niet eerder een ceremonie bij ons gedaan heeft bieden we een extra dag aan vóór onze ceremonie. Een dag waarin oa ingegaan wordt op non-dualiteit, psychedelica en waarin oefeningen gedaan worden om je voor te bereiden op een zo ontspannen en waardevol mogelijke reis. De dag erna kunnen deelnemers aansluiten die al eerder bij ons gereisd hebben en dus mee willen doen aan de Verdieping.

De Opening begint donderdag om 20.00u en de Verdieping vrijdag om 20.00.

Met alleen bestudering van Non-dualiteit loop je vaak vast in je hoofd. Met alleen psychedelica (truffels, Ayahuasca, etc) krijg je bijzondere ervaringen die je vaak niet kunt plaatsen. Deze twee samen zijn een enorm krachtige combinatie.

 

Wat kun je verwachten? 
Het programma bestaat uit een voorbereidingsdag voor de Opening, een avond voor de Verdieping, een ceremoniedag en een integratiedag. De thema’s en oefeningen rondom de ceremonie zullen variëren. Door de opbouw van het programma zit je snel op dezelfde golflengte en kun je weer ontspannen in helemaal jezelf mogen zijn, precies zoals je nu bent. Afhankelijk van de groep zal ingegaan worden op de vragen en thema’s die spelen. Daarnaast worden meestal ook ervaringsoefeningen worden aangereikt.

De psychedelische ceremonie biedt de waardevolle mogelijkheid om te zien wat er onder de oppervlakte allemaal speelt en oude worstelingen los te laten. Weerstand en angsten die daar worden doorzien, kunnen een langdurig positief effect hebben in je dagelijkse leven. En de ceremonie biedt de mogelijkheid om te oefenen met reizen zodat ook jij uiteindelijk de onbeschrijflijke eenheid van het Wonder van Bestaan in zijn totaliteit kan ervaren.

BELANGRIJK
Als je niet eerder een ceremonie bij ons gedaan hebt, kies dan voor de Opening, of neem even contact met ons op.

We bieden onze weekenden zonder winstoogmerk aan !  
Wil je ons extra steunen voel je vrij om een extra bedrag boven op de gevraagde prijs over te maken. 
Hiermee help je ons enorm en kunnen we zorgen dat het wonder blijft stomen en trajecten kan blijven aanbieden.
Tijdens weekend zelf kan er ook gedoneerd worden.

Volgeboekt

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.