Laden Evenementen

Verdieping

Voor wie?
Ben jij toe aan een volgende stap in je proces van Zelfrealisatie?
Wil jij nog een innerlijke reis maken?
Verlang jij naar samenzijn met gelijkgestemden?
Dan zijn onze Verdiepingen iets voor jou!

Belangrijk: Een Verdieping is alleen toegankelijk voor deelnemers die al een meerdaagse activiteit inclusief ceremonie bij ons hebben gedaan!

Wat kun je verwachten? 
Een Verdieping bestaat normaal uit een ceremoniedag en een integratiedag. De thema’s en oefeningen rondom de ceremonie zullen variëren. Omdat iedereen al minimaal een 3-daagse Opening bij ons heeft gedaan, zit je direct op dezelfde golflengte en kun je weer ontspannen in helemaal jezelf mogen zijn, precies zoals je nu bent. Afhankelijk van de groep zal ingegaan worden op de vragen en thema’s die spelen. Daarnaast worden meestal ook ervaringsoefeningen worden aangereikt. Een Verdieping kent geen strakke planning en speelt in op wat er leeft in de groep.

Doel
Doel is om de deelnemers een volgende stap te laten maken en de wijsheden verder te verdiepen tot een innerlijk weten. De psychedelische ceremonie biedt de waardevolle mogelijkheid om te zien wat er onder de oppervlakte allemaal speelt en oude worstelingen los te laten. Weerstand en angsten die daar worden doorzien, kunnen een langdurig positief effect hebben in je dagelijkse leven. En de ceremonie biedt de mogelijkheid om te oefenen met reizen zodat ook jij uiteindelijk de onbeschrijflijke eenheid van het Wonder van Bestaan in zijn totaliteit kan ervaren.

Bijdrage
De verdiepingsweekenden worden gegeven op basis van donatie. Zie het zo: Jouw weekend is mogelijk gemaakt door de vrijgevigheid van de oprichter, het team en de vorige deelnemers. Na afloop doe jij een gift waarmee jij het volgende verdiepingsweekend mede mogelijk maakt. Laten we samen zorgen dat deze waardevolle inzichten en ervaringen voor iedereen beschikbaar zijn.

Inschrijven

Vrije plaatsen:
9 beschikbaar
Prijs deelname: 100.00
(Inschrijfkosten)


Om de minimale kosten voor jouw inschrijving te dekken, vragen wij om een minimumbedrag van100.00 in te vullen en via de site te betalen. Alles daarboven is welkom, maar daar ben je vrij in. Doe wat voor jou goed voelt. Het is ook mogelijk om het bedrag naast de100.00 tijdens het weekend contant te voldoen.


€