Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Wonder Week Verdiepings week

Wil jij voordelig meedoen aan de try-out van onze “Wonder Week”?
Zo nu en dan krijgen we de vraag of we ook langere retraites organiseren met meerdere ceremonies. Vanaf nu kunnen we die vraag met “ja” beantwoorden! Herfst 2019 is de try-out, alleen toegankelijk voor deelnemers die al eerder minimaal een ceremonie bij ons hebben gedaan.
Wat kun je verwachten?
Hoofdingrediënt zijn drie ceremonies met steeds een dag ertussen. Verder zijn er allerlei soorten oefeningen, meditaties, sharings en staan we stil bij de grote levensvragen. Daarnaast is er ruimte voor muziek, dans en rust. En natuurlijk gaan we ook samen plezier maken en genieten!
Speciale gastdocent en muzikant op maandag is Erica Nap. Zij is geïnspireerd door de Cursus in Wonderen, stembevrijding, Santo Daime en nog veel meer. Laat je raken door haar ervaring en fijn gevoeligheid. En haar prachtige live muziek geeft de afsluitende ceremonie een extra dimensie.
Programma:
Woe 23e  Aankomstdag (vanaf 14:00u, officiële start 19:00u)
Do 24e    1e ceremonie
Vrij 25e   Zelfonderzoek
Za 26e    2e ceremonie*
Zo 27e    Rust & speelsheid
Ma 28e  3e ceremonie met live muziek Erica Nap
Di 29e   Integreren en afronden
*Zonder Peter (afwezig zaterdag en zondagochtend)
Praktisch:
Let op: Het is van 23 t/m 29 oktober 2019 en valt grotendeels in de herfstvakantie. Data hebben te maken met de beschikbaarheid van Erve Veldink liggen verschoven in de week (wo t/m di). Voorkeur heeft deelnemers die de hele week willen meemaken. Het is mogelijk om later aan te haken of eerder weg te gaan, dit geldt tevens voor begeleiders. Er is plek voor 10 deelnemers. Vanaf 9 okt is het ook mogelijk om je voor een deel van de tijd op te geven.
NB: Het is verplicht om de nacht na deelname aan een ceremonie te blijven slapen.

Volgeboekt

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit evenement reeds is begonnen/voorbij is.