Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Verdieping

Voor wie?
Wil jij nog een innerlijke reis maken?
Verlang jij naar samenzijn met gelijkgestemden?
Ben jij toe aan een volgende stap in je proces van Zelfrealisatie?
Dan zijn onze Verdiepingen iets voor jou!

Belangrijk: Een Verdieping is alleen toegankelijk voor deelnemers die al een Opening inclusief ceremonie bij ons hebben gedaan!

Wat kun je verwachten? 
Een Verdieping bestaat normaal uit een avond, een ceremoniedag en een integratiedag. De thema’s en oefeningen rondom de ceremonie zullen variëren. Omdat iedereen al minimaal een 3-daagse Opening bij ons heeft gedaan, zit je snel op dezelfde golflengte en kun je weer ontspannen in helemaal jezelf mogen zijn, precies zoals je nu bent. Afhankelijk van de groep zal ingegaan worden op de vragen en thema’s die spelen. Daarnaast worden meestal ook ervaringsoefeningen worden aangereikt. Een Verdieping kent geen strakke planning en speelt in op wat er leeft in de groep.

Doel
Doel is om de deelnemers een volgende stap te laten maken en de wijsheden verder te verdiepen tot een innerlijk weten. De psychedelische ceremonie biedt de waardevolle mogelijkheid om te zien wat er onder de oppervlakte allemaal speelt en oude worstelingen los te laten. Weerstand en angsten die daar worden doorzien, kunnen een langdurig positief effect hebben in je dagelijkse leven. En de ceremonie biedt de mogelijkheid om te oefenen met reizen zodat ook jij uiteindelijk de onbeschrijflijke eenheid van het Wonder van Bestaan in zijn totaliteit kan ervaren.

Aanvangstijd
Het programma begint de eerste avond om 20.00u. Voor wie wil kan ook om 18.00u komen, we eten dan samen en doen dit met een potluck, dat wil zeggen dat iedereen iets lekkers te eten mee neemt om samen te delen.

Volgeboekt

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.