Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Verdieping met Zweethutceremonie

Na de zomer beginnen we vol vuur en vlam met weer een Zweethut & Truffel Verdieping 3-daagse.
Deze Verdieping bestaat uit een zweethut-, truffelceremonie- en een integratiedag.De eerste dag maken we samen de zweethut klaar en gaan ergens halverwege de middag de hut in. De hut reinigt je en vraagt je te openen, wat helpt om de volgende dag ontspannen de truffelceremonie in te gaan. Het is een hele fijne, natuurlijke manier om het leven te vieren en te verbinden met je Zelf en de Wonders om je heen.
Dag twee is de truffelceremonie. En de laatste dag staat in het teken van bijkomen en integratie.
Er is ruimte voor 10 deelnemers in de zweethut en 14 in de ceremonie.
Er zijn dus 4 extra kaartjes voor mensen die pas zaterdag ochtend komen.
Klik voor die tickets hier

Voor wie?
Ben jij toe aan een volgende stap in je proces van Zelfrealisatie?
Ben je een zweethut liefhebber of nieuwsgierig?
Wil jij nog een innerlijke reis maken?
Verlang jij naar samenzijn met gelijkgestemden?
Dan is deze Verdieping iets voor jou!
Belangrijk: Een Verdieping is alleen toegankelijk voor deelnemers die al een meerdaagse activiteit inclusief ceremonie bij ons hebben gedaan!

 

Doel
Doel is om de deelnemers een volgende stap te laten maken en de wijsheden verder te verdiepen tot een innerlijk weten. De psychedelische ceremonie biedt de waardevolle mogelijkheid om te zien wat er onder de oppervlakte allemaal speelt en oude worstelingen los te laten. Weerstand en angsten die daar worden doorzien, kunnen een langdurig positief effect hebben in je dagelijkse leven. En de ceremonie biedt de mogelijkheid om te oefenen met reizen zodat ook jij uiteindelijk de onbeschrijflijke eenheid van het Wonder van Bestaan in zijn totaliteit kan ervaren.

 

Bijdrage

De verdiepingsweekenden worden gegeven op basis van €150 aanmeldingskosten + donatie.
Zie het zo: Jouw weekend is mede mogelijk gemaakt door de vrijgevigheid van de oprichter, het team, onze Vrienden en de vorige deelnemers. En jij doet naast de aanmeldingskosten een gift waarmee jij het volgende verdiepingsweekend mede mogelijk maakt. Laten we samen zorgen dat deze waardevolle inzichten en ervaringen voor iedereen beschikbaar zijn.

 

Inschrijven

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit evenement reeds is begonnen/voorbij is.