Vrienden van het Wonder van Bestaan

Wij geloven oprecht dat de krachtige combinatie non-dualiteit & psychedelica een schot in de roos is. In de praktijk heeft onze methode al diverse mensen waardevolle ervaringen en inzichten opgeleverd. Natuurlijk gunnen wij iedereen de transformatie van verkramping naar vrijheid. Jij toch ook?

Geld speelt een belangrijke rol in onze huidige maatschappij. Hier ligt een kans. Hoe groter onze financiële ruimte, hoe meer mensen we kunnen inspireren en begeleiden tijdens hun proces van ontwaken. Hiervoor hebben we “De Vrienden van het Wonder van Bestaan” bedacht. Dit zijn enthousiaste mensen die ons voeden met een geheel vrijwillige donatie van €10 per maand. Niet vanuit eigenbelang, maar puur omdat het goed voelt om bij te dragen aan de bewustwording van de mensheid. Misschien lijkt €10 weinig, maar stel je eens voor wat er kan gaan gebeuren als er straks 1000 mensen “Vrienden van het Wonder van Bestaan” zijn geworden. Of zelfs nog meer…

We beginnen met het team versterken en een eigen locatie creëren zodat we meer events kunnen organiseren en zo nog meer mensen kunnen begeleiden, ook mensen met weinig geld. Daarnaast willen we onze inzichten openlijk blijven delen, onze methode verder ontwikkelen en meer begeleiders en trainers gaan opleiden. Hoe meer mensen de innerlijke switch maken van angst naar liefde, hoe meer we als mensheid kunnen opbloeien.

Geloof jij ook dat onze levensvisie de wereld mooier maakt? Voelt het goed voor jou om ons te helpen deze methode voor iedereen toegankelijk te maken? Wil jij onze beweging verder zien groeien en bloeien? Word dan nu “Vriend van het Wonder van Bestaan” en voed ons maandelijks met €10 extra energie.