Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Gecombineerde Opening en Verdieping 27 t/m 30 april

Voor wie nog niet eerder een truffelceremonie bij ons gedaan heeft hebben we een extra dag vóór onze ceremonie. Een dag waarin oa ingegaan wordt op non-dualiteit, psychedelica en waarin oefeningen gedaan worden om je voor te bereiden op een zo ontspannen en waardevol mogelijke reis. De dag erna kunnen deelnemers aansluiten die al eerder bij ons gereisd hebben en dus mee willen doen aan de Verdieping.

De Opening begint donderdag om 20.00u en de Verdieping vrijdag om 20.00.

Met alleen bestudering van Non-dualiteit loop je vaak vast in je hoofd. Met alleen psychedelica (truffels, Ayahuasca, etc) krijg je bijzondere ervaringen die je vaak niet kunt plaatsen. Deze twee samen zijn een enorm krachtige combinatie.

Wat kun je verwachten? 

Om de ervaring van de truffelreis zo ontspannen en diep mogelijk te maken kiezen wij ervoor een meerdaagse aan te bieden. De retraite is op een mooie rustige bos- en dierrijke plek en is inclusief slapen en heerlijke, grotendeels biologische, vegetarische maaltijden (met vegan optie). We houden de groepen klein, maximaal 10 deelnemers met minimaal 3 ervaren begeleiders. coaches. De begeleiders hebben allemaal ruime ervaring met zowel psychedelische reizen als non-dualiteit en daarnaast ook ieder een eigen pakket aan ervaring qua persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
Allereerst beginnen we met een screening om te zien of en hoe je veilig kunt deelnemen aan een ceremonie.

Het programma is enigszins flexibel, we passen het aan aan de behoefte van de groep, die elke keer weer anders is.

Het eerste deel van het programma staat in het teken van voorbereiding op de truffelceremonie. Dat begint al thuis met informatie en video’s over psychedelica en non-dualiteit. In het weekend leren we elkaar goed kennen en bereiden we je verder voor door middel van
-meditatie/visualisatie
-microdosing
-lichaamswerk gericht op ontspanning, vertrouwen en overgave
-reistips
-transformerende ademsessie

Er is zowel een binnen als een buiten programma (als het weer het toelaat). Doordat je goed voorbereid aan de reis begint zal die diep en zo ontspannen mogelijk zijn. De dosering stemmen we persoonlijk op jou af in een 1 op 1 gesprek met een ervaren begeleider en tijdens de reis kan er eventueel wat bijgenomen worden.

Het tweede deel van het weekend is de ceremonie zelf. We bouwen de ruimte om tot een prachtige en comfortabele plek waarin iedereen een fijne plek heeft om diep op reis te gaan. De truffels zorgen, in combinatie met de juiste set en setting, voor het ervaren van diepe bewustzijnslagen. Onze muziek, afgewisseld met stiltes, neemt je mee op een prachtige reis. Dit biedt de waardevolle mogelijkheid om te zien wat er onder de oppervlakte allemaal speelt en oude worstelingen los te laten. Weerstand en angsten die daar worden doorzien, kunnen een langdurig positief effect hebben in je dagelijkse leven. En de ceremonie biedt de mogelijkheid om te oefenen met reizen zodat ook jij uiteindelijk de onbeschrijflijke eenheid van het Wonder van Bestaan in zijn totaliteit kan ervaren.

Het derde gedeelte is de integratie. We reflecteren op de gemaakte truffelreis, doen een integrerende ademsessie en geven praktische tips over hoe om te gaan met deze ervaring in het dagelijks leven zodat het meer wordt dan alleen een ervaring. Daarnaast is er de mogelijkheid gratis lid te worden van onze online community, een plek waar je met gelijkgestemden kan verbinden.

BELANGRIJK
Als je niet eerder een ceremonie bij ons gedaan hebt, kies dan voor de Opening.

Ticketprijs
We bieden tickets aan op basis van inkomsten.
Verdien je te weinig voor een regulier ticket, neem dan contact op met info@hetwondervanbestaan.nl
Hier vind je een overzichtje van hoe we onze prijs bepaald hebben.

 

Volgeboekt

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.