Ons Team

Uniek aan het Wonder Team is dat hier wordt begeleid vanuit de non-duale visie. Hier word je dus niet behandeld als een afgescheiden individu waar iets mis mee is of die nog spirituele healing nodig heeft. Hier word je gezien- en behandeld als een volmaakte manifestatie van het Wonder van Bestaan.

Wat een gouden begeleiding! Nog nooit zulke liefdevolle/authentieke mensen ontmoet tijdens een ceremonie. Liefde en Compassie straalde uit hun ogen (ziel). 

Celeste

Peggy

Dynamisch & liefdevol


Peggy begrijpt het Wonder van Bestaan, ze is dit vol aan het leven en daardoor dol enthousiast in haar rol als begeleidster! Ze is lekker praktisch en kan met nuchtere blik de dingen zien én in beweging zetten. Ze gaat als een frisse wind door het Wonder heen en met haar achtergrond als coach en hypnotherapeut weet ze heel goed hoe ze mensen kan en mag begeleiden.

Review:
‘Yeah, wat een fijne, heldere en liefdevolle begeleiding. Je was er voor me!’ 

Ray

Helder & Enthousiast

Overziend en zeker ook met de voetjes in de klei, of zoals hij zelf noemt: met ‘giraffeview’.
Hij is enthousiast, lichtvoetig, humoristisch, houdt van eenvoud en een praktische benadering. Kan non-dualiteit in begrijpelijke taal toelichten en geeft graag handreikingen hoe non-dualiteit toe te passen in de praktijk van alledag. Ook door zijn therapeutische achtergrond heeft hij veel ervaring opgedaan in begeleiden, coachen, luisteren, zich verplaatsen in anderen en voelt mede hierdoor feilloos aan wat een deelnemer kan helpen in zijn of haar proces.  Houdt van percussie en drum.

Sinds de oprichting van het Wonder is hij hiermee verbonden en heeft tijdens de eerste cursus het “licht” gezien.  Sindsdien is voor hem het leven een groot feest en dat steekt hij niet onder stoelen of banken.

review:
“humoristisch en betrokken, tijdens de ceremonie een súper fijne aanwezigheid”
“hij is op magische wijze tijdens de ceremonie op het juiste moment op de juiste plek en voelt heel goed aan wat nodig is”

Aart

Rust & Liefde

Aart heeft een brede kennis; van triviale weetjes tot de relativiteitstheorie. Zijn studie van Advaita, Spinoza en andere filosofen komt goed van pas bij het Wonder waar hij op een heldere manier de non-dualiteit weet uit te leggen en in de praktijk brengt. Zijn rust, liefde en humor zijn ongeëvenAart en hij weet op geniale wijze poespas van werkelijkheid te onderscheiden. Als hij tijdens ceremonies bij je komt zitten, kom je vanzelf bij je kern.

Reviews:
‘De mooiste man van het universum en omstreken’
Wat een diepe rust straalt hij uit!

INGRID

Liefdevol en krachtig

Ingrid zal je bij het wonder met open armen ontvangen en is echt een gevoelsmens. Ze leeft haar leven vol vertrouwen, iets wat ze ook graag wil meegeven aan anderen.

Tijdens een ceremonie is ze aanwezig met haar liefdevolle yin energie, warm, zacht en speels. Een krachtig anker waar je op mag vertrouwen.  Ook kan ze heerlijk koken, heeft overzicht en oog voor detail. Door haar achtergrond als non-duaal coach weet ze hoe ze anderen kan benaderen en er liefdevol voor kan zijn. Ze ziet het wonder van bestaan in alles en iedereen.

Kirsten

Liefdevol & Speels

Kirsten regelt veel bij het Wonder van Bestaan. Ze heeft veel ervaring met sjamanisme en psychedelica, leidt de zweethut-ceremonies en is een liefdevolle begeleider tijdens de truffel-ceremonies. Met haar humor en lichtheid weet ze mensen snel op hun gemak te doen voelen, ook als dat juist niet van die groeps-mensen zijn. Als begeleidster bij de ceremonies heeft ze snel door waar emoties zitten en geeft deelnemers daarin de ruimte om te transformeren. Haar non-duale inzichten en ervaringen zijn zo waardevol voor haar, dat zij niks mooiers kan bedenken dan dit anderen aan te reiken.

Review:
‘Super lief en compassievol. Ik voelde me helemaal geaccepteerd en ze voelt dingen goed aan. Je kan ook heerlijk met haar lachen.’

Daan

Helderheid & Humor

Voor Daan is het inzicht in non-dualiteit de grootste verandering in z’n leven tot nu toe. Het maakt hem niet uit hoe hij kan bijdragen om dit perspectief te delen met de wereld, als hij maar kan bijdragen. En dat doet hij. Op Wonderschone manier weet hij op zijn eigen persoonlijke manier woorden te geven aan innerlijke processen en z’n enthousiasme voor non-dualiteit en zelfonderzoek waarin hij graag anderen meeneemt, werkt aanstekelijk.

Lichtheid, speelsheid en een tikkeltje rebelsheid zijn voor Daan belangrijke pilaren om de puurheid van het leven te ontdekken en om ego-patronen die we vaak zo serieus nemen, uit te dagen. Het ons bestaan in deze wereld is volgens Daan immers op het diepste niveau een spel van het universum waar we helemaal in op mogen gaan, maar waarbij we niet moeten vergeten om te blijven spelen. Om zijn favoriete spreker Alan Watts te citeren; “Man suffers only because he takes seriously what the gods made for fun.”

Review:
‘Hij raakte me diep en was er precies met wat ik op dat moment nodig had, het staat hem op z’n lijf geschreven.’

Guido

helder & direct

Guido is weer teug bij het team! Vergezeld door een rugzak vol levenservaring kijkt hij ernaar uit om jullie te mogen begeleiden. En ervaart dit als een geschenk van het leven om te dit te mogen doen. Vader van twee prachtige dochters, liefdevol en dienstbaar, muzikaal, creatief, poetisch, filosofisch en met een grote liefde voor non-dualiteit. De eenheidservaring die hij in 2018 meemaakte heeft zijn kijk op het leven voorgoed veranderd en hij gunt dit iedereen!

Marco

open & speels

Marco! Terug van weggeweest maakt hij weer deel uit van het team! In 2019 sloot hij zich al bij ons aan, maar vertrok begin 2020 naar Mexico om zich te verdiepen in Non Dualiteit. Hij heeft daar anderhalf jaar in een spirituele community gewoond en zijn kennis en ervaring op het gebied van Advaita, Yoga, Tantra en meditatie uitgebreid. Ook heeft hij daar diep met diverse (plant-) medicijnen gewerkt. In de omgang is hij een open en warme aanwezigheid, iemand die klaar voor je staat. Dit kan met een luisterend oor, maar ook met een dansje om weer even lekker je lijf te voelen. Verder houdt hij het wonder in beweging als begeleider met oa meditatie, yoga, bewegingsvormen en muziek.

Marco is bekend met schaduwwerk en is een liefdevolle en geduldige spaceholder die onvoorwaardelijk bij je zal zitten wanneer je iemand nodig hebt. Alles mag er zijn.

Vrijwilligers

Het team wordt ondersteund door diverse vrijwilligers, engelen en Minions die helpen op het gebied van organisatie, social media, voeding, beeldhouwen, informatica, ego-prikken, begeleiden, zaadjes planten, etc. Wil jij ook helpen? Stuur dan een mailtje naar info@hetwondervanbestaan.nl