Ons Team

Uniek aan het Wonder Team is dat hier wordt begeleid vanuit de non-duale visie. Hier word je dus niet behandeld als een afgescheiden individu waar iets mis mee is of die nog spirituele healing nodig heeft. Hier word je gezien- en behandeld als een volmaakte manifestatie van het Wonder van Bestaan.

Wat een gouden begeleiding! Nog nooit zulke liefdevolle/authentieke mensen ontmoet tijdens een ceremonie. Liefde en Compassie straalde uit hun ogen (ziel). 

Celeste

Kirsten

Liefdevol & Speels

Kirsten regelt veel bij het Wonder van Bestaan. Ze heeft veel ervaring met sjamanisme en psychedelica, leidt de zweethut-ceremonies en is een liefdevolle begeleider tijdens de truffel-ceremonies. Met haar humor en lichtheid weet ze mensen snel op hun gemak te doen voelen, ook als dat juist niet van die groeps-mensen zijn. Als begeleidster bij de ceremonies heeft ze snel door waar emoties zitten en geeft deelnemers daarin de ruimte om te transformeren. Haar non-duale inzichten en ervaringen zijn zo waardevol voor haar, dat zij niks mooiers kan bedenken dan dit anderen aan te reiken.

Review:
‘Super lief en compassievol. Ik voelde me helemaal geaccepteerd en ze voelt dingen goed aan. Je kan ook heerlijk met haar lachen.’

Daan

Helderheid & Humor

Voor Daan is het inzicht in non-dualiteit de grootste verandering in z’n leven tot nu toe. Het maakt hem niet uit hoe hij kan bijdragen om dit perspectief te delen met de wereld, als hij maar kan bijdragen. En dat doet hij. Zowel als begeleider als achter de schermen, is hij een verrijking van het team. Op Wonderschone manier weet hij op zijn eigen persoonlijke manier woorden te geven aan innerlijke processen en z’n enthousiasme voor non-dualiteit en zelfonderzoek werkt aanstekelijk. Zijn humor brengt een enorme lichtheid waardoor je hart niet anders kan dan zich te openen.

Review:
‘Hij raakte me diep en was er precies met wat ik op dat moment nodig had, het staat hem op z’n lijf geschreven.’

Aart

Rust & Liefde

Aart heeft een brede kennis; van triviale weetjes tot de relativiteitstheorie. Zijn studie van Advaita, Spinoza en andere filosofen komt goed van pas bij het Wonder waar hij op een heldere manier de non-dualiteit weet uit te leggen en in de praktijk brengt. Zijn rust, liefde en humor zijn ongeëvenAart en hij weet op geniale wijze poespas van werkelijkheid te onderscheiden. Als hij tijdens ceremonies bij je komt zitten, kom je vanzelf bij je kern.

Reviews:
‘De mooiste man van het universum en omstreken’
Wat een diepe rust straalt hij uit!

Ray

Helder & Enthousiast

 

Overziend en zeker ook met de voetjes in de klei, of zoals hij zelf noemt: met ‘giraffeview’.
Hij is enthousiast, lichtvoetig, humoristisch, houdt van eenvoud en een praktische benadering. Kan non-dualiteit in begrijpelijke taal toelichten en geeft graag handreikingen hoe non-dualiteit toe te passen in de praktijk van alledag. Hoe mooi is het om met het ego en een ervaring van eenheid het leven op aarde in rust, vrijheid en met grootste verwondering te ervaren! Ook door zijn therapeutische achtergrond heeft hij veel ervaring opgedaan in begeleiden, coachen, luisteren, zich verplaatsen in anderen en voelt mede hierdoor feilloos aan wat een deelnemer kan helpen in zijn of haar proces.  Houdt van percussie en drum.

Sinds de oprichting van het Wonder is hij hiermee verbonden en heeft tijdens de eerste cursus het “licht” gezien.  Sindsdien is voor hem het leven een groot feest en dat steekt hij niet onder stoelen of banken.

review:
“humoristisch en betrokken, tijdens de ceremonie een súper fijne aanwezigheid”
“hij is op magische wijze tijdens de ceremonie op het juiste moment op de juiste plek en voelt heel goed aan wat nodig is”

Peggy

Yeah!Peggy begrijpt het Wonder van Bestaan, ze is dit vol aan het leven en daardoor dol enthousiast in haar rol als begeleidster! Ze is lekker praktisch en kan met nuchtere blik de dingen zien én in beweging zetten. Ze gaat als een frisse wind door het Wonder heen en met haar achtergrond als coach en hypnotherapeut weet ze heel goed hoe ze mensen kan en mag begeleiden.

Review:
‘Yeah, wat een fijne, heldere en liefdevolle begeleiding. Je was er voor me!’ 

Vrijwilligers

Het team wordt ondersteund door diverse vrijwilligers, engelen en Minions die helpen op het gebied van organisatie, social media, voeding, beeldhouwen, informatica, ego-prikken, begeleiden, zaadjes planten, etc. Wil jij ook helpen? Stuur dan een mailtje naar info@hetwondervanbestaan.nl