Ons Team

Uniek aan het Wonder Team is dat hier wordt begeleid vanuit de non-duale visie. Hier word je dus niet behandeld als iemand waar iets mis mee is of die nog spirituele healing nodig heeft. Hier word je gezien- en behandeld als een volmaakte manifestatie van het Wonder van Bestaan.

Wat een gouden begeleiding! Nog nooit zulke liefdevolle/authentieke mensen ontmoet tijdens een ceremonie. Liefde en Compassie straalde uit hun ogen (ziel). 

Celeste

Peter

Gepassioneerd & Helder

Peter begon zijn carrière als Apachepiloot bij de Luchtmacht. Geveld door een hernia kwam hij in aanraking met persoonlijke ontwikkeling. Ook toen hij na een operatie weer kon vliegen, ging zijn spirituele zoektocht verder. In 2015 verscheen zijn eerste boek: “Wakker! – Levenslessen van een Apachepiloot“.
Peter’s ontwikkeling werd nog veel interessanter toen hij in datzelfde jaar defensie verliet uit onvrede over de vredesmissie in Mali. Hierdoor kwam zijn spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling. Ineens had hij alle tijd voor het bestuderen van Non-dualiteit, de ultieme teachings uit het Boeddhisme, Hindoeïsme en Taoïsme. Toch begreep hij het maar niet. Hij werd er gek van. Hiervoor kon hij altijd alles, maar deze radicaal andere levensvisie ging er niet in.
Eenmaal vrij van defensie ontstond de mogelijkheid om deel te nemen aan een Ayahuasca-ceremonie. Hij kreeg een onbeschrijflijke eenheidservaring die alle teachings over non-dualiteit als puzzelstukjes op hun plek deed vallen. De essentie van ontwaken en Zelfrealisatie was ineens kraakhelder. Zelfs religie kon hij ineens waarderen, na 33 jaar overtuigd atheïst te zijn geweest. Sindsdien straalt hij en geniet hij van een ongekende helderheid en innerlijke rust.
Uiteraard gunde hij iedereen de innerlijke bevrijding en daarom schreef hij zijn tweede boek “Het Absolute Perspectief” en richtte hij Het Wonder van Bestaan op, een organisatie die de combinatie aanbied die voor hem werkte. Zijn nieuwe passie is lesgeven over non-dualiteit & psychedelica en zijn nieuwe missie is het ontwaken- en opbloeien van de mensheid.

Persoonlijke reviews:
Peter IS en ademt non-dualiteit. Wat resulteert in een heldere uitleg met humor en een paar ogen waar de oneindigheid in te zien is. Het Innerlijk Kompas in persona. Neutraal, zonder oordeel en toch waar nodig een zelfreflectie moment aanbieden zonder zelf in te vullen. Geeft ruimte en waar nodig begeleid hij het gesprek weer in ‘doelgerichte’ banen. Ook zonder woorden te gebruiken. En aangezien non-dualiteit niet makkelijk te verwoorden is.. Chapeau met een buiging 🙂
Wendel

De begeleiding van Peter was heel erg fijn! Met zijn enthousiasme en volledige toewijding aan de materie brengt hij zijn kennis helder over. Daarnaast heeft hij ook zoveel warmte en liefde in zich en laat hij je voelen dat je helemaal goed bent zoals je bent.
Karolien

Kirsten

Liefdevol & Speels

Kirsten heeft dankzij het traject dat wij aanbieden ingezien dat er niets anders bestaat dan het Wonder van Bestaan. Ze staat op een vrije en speelse manier in het leven en geniet vol verwondering van al het mooie wat het leven te bieden heeft. Ze regelt veel achter de schermen en is een liefdevolle begeleider tijdens de ceremonies.

Review:

‘Super lief en compassievol. Ik voelde me helemaal geaccepteerd en ze voelt dingen goed aan. Je kan ook heerlijk met haar lachen.’

Aart

Rust & Wetenschap

Aart is een krachtige en tevens zachte man. Met zijn interesses in wetenschap en filosofie slaat hij een brug tussen non-dualiteit en bijvoorbeeld kwantummechanica of Spinoza. Zijn rust is aanstekelijk en hij is een onvoorwaardelijke steun tijdens de ceremonies.

Review:

‘Wat een diepe rust straalt hij uit! ‘ 

Tanja

Helder & Zacht

Tanja’s ontzag voor het onbeschrijflijke siert haar. Met haar zachte persoonlijkheid is ze een fijne liefdevolle begeleider tijdens de ceremonies. Tevens helpt ze achter de schermen met de administratie. Daarnaast is er soms een Verdieping bij haar B&B (meer info www.vrijevlinders.nl).

Review:

‘Wat een schat. Liever kom je ze niet snel tegen.’ 

Guido

Zacht & Kracht

Guido wist al opvallend veel van non-dualiteit toen hij voor het eerst bij Het Wonder van Bestaan mee kwam doen. Ondanks zijn beperkte ervaring met ceremonies reist hij zelf zeer soepel. Hij blijft rustig op moeilijke momenten, is een onvoorwaardelijke steun voor je en is een heerlijke knuffelbeer.

Review:

“Betrokken bij iedereen, onvoorwaardelijk, nieuwsgierig en open, ergens ook een beetje stoer. Met hem kan je ook lekker kletsen, een gezellig mens!”

Huub

Baken van rust

Oordeelloosheid, rust en zachtheid. Hij is er gewoon en wil je altijd bijstaan. Samen Zijn. Een man van weinig woorden en bescheidenheid, maar als je in zijn ogen kijkt spreekt de onvoorwaardelijke liefde.

Vrijwilligers

Het team wordt ondersteund door diverse vrijwilliger die helpen op het gebied van organisatie, social media, voeding, informatica, begeleiden, zaadjes planten, etc. Wil jij ook helpen? Stuur dan een mailtje naar info@hetwondervanbestaan.nl