Ons Team

Uniek aan het Wonder Team is dat hier wordt begeleid vanuit de non-duale visie. Hier word je dus niet behandeld als een afgescheiden individu waar iets mis mee is of die nog spirituele healing nodig heeft. Hier word je gezien- en behandeld als een volmaakte manifestatie van het Wonder van Bestaan.

Wat een gouden begeleiding! Nog nooit zulke liefdevolle/authentieke mensen ontmoet tijdens een ceremonie. Liefde en Compassie straalde uit hun ogen (ziel). 

Celeste

Kirsten

Liefdevol & Speels

Kirsten kwam binnen bij Het Wonder van Bestaan met een (on)gezonde dosis weerstand op non-dualiteit maar gaf (zich) al snel over. Haar non-duale inzichten en ervaringen zijn zo waardevol voor haar, dat zij niks mooiers kan bedenken dan dit anderen aan te reiken. Ze regelt veel achter de schermen, heeft veel ervaringmet sjamanisme en psychedelica, leidt de zweethut-ceremonies en is een zeer liefdevolle begeleider tijdens de truffel-ceremonies. Ook kan ze met speciale Ramdassjaja-healing-transmission het innerlijk kind in je weer tot leven wekken.

Review:
‘Super lief en compassievol. Ik voelde me helemaal geaccepteerd en ze voelt dingen goed aan. Je kan ook heerlijk met haar lachen.’

Daan

Helderheid & Humor

Voor Daan is het inzicht in non-dualiteit de grootste verandering in z’n leven tot nu toe. Het maakt hem niet uit hoe hij kan bijdragen om dit nieuwe perspectief te delen met de wereld, als hij maar kan bijdragen. En dat doet hij. Zowel als begeleider als achter de schermen, is hij een verrijking van het team. Op Wonderschone manier weet hij woorden te geven aan innerlijke processen en z’n enthousiasme voor non-dualiteit en zelfonderzoek werkt aanstekelijk. Niet te vergeten is hij de grondlegger van de Seriendoen-Quantum-Awareness-Resonance training.

Review:
‘Hij raakte me diep en was er precies met wat ik op dat moment nodig had, het staat hem op z’n lijf geschreven.’

Aart

Rust & Liefde

Professor doctorandurs A. Theïst schreef furore* met zijn proefschrift “De oneindige dieptes van Spinoza”. Aart weet op geniale wijze poespas van werkelijkheid te onderscheiden dankzij zijn levenslange toewijding aan wetenschap en filosofie. Zijn rust, liefde en humor zijn ongeëvenAart. Hij is een onvoorwaardelijke steun tijdens de ceremonies. Moeiteloos haalt hij de Ware Aart in je naar boven.

*Aart, mocht jij dit lezen, wat betekent het woord furore eigenlijk?

Reviews:
‘De mooiste man van het universum en omstreken’
Wat een diepe rust straalt hij uit!

Tanja

Helder & Zacht

Tanja’s ontzag voor het onbeschrijflijke siert haar. Met haar zachte persoonlijkheid is ze een fijne liefdevolle begeleider tijdens de ceremonies. Tevens helpt ze achter de schermen met de administratie. Daarnaast is er soms een Verdieping bij haar B&B (meer info www.vrijevlinders.nl) inclusief mogelijkheid om in de floatingtank te gaan.

Waarschuwing voor spirituele ego’s: Als je te lang bij haar in de buurt bent, versmelt je vanzelf in Liefde!

Review:
‘Wat een schat. Liever kom je ze niet snel tegen.’ 

Guido

Zacht & Kracht

Guido wist al opvallend veel van non-dualiteit toen hij voor het eerst bij Het Wonder van Bestaan mee kwam doen. Ondanks zijn beperkte ervaring met ceremonies reist hij zelf zeer soepel. Hij blijft rustig op moeilijke momenten, is een onvoorwaardelijke steun voor je en is een heerlijke knuffelbeer.

Review:
“Betrokken bij iedereen, onvoorwaardelijk, nieuwsgierig en open, ergens ook een beetje stoer. Een gezellig mens!”

Huub

Stilte en Zijn

………………
……………..

Review:
“Zóóóóóó fijn als Huub naast je komt zitten. Een man van weinig woorden en diepe rust.”

Vrijwilligers

Het team wordt ondersteund door diverse vrijwilligers, engelen en Minions die helpen op het gebied van organisatie, social media, voeding, beeldhouwen, informatica, ego-prikken, begeleiden, zaadjes planten, etc. Wil jij ook helpen? Stuur dan een mailtje naar info@hetwondervanbestaan.nl