Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Verdieping

Voor wie?
Heb je al eerder bij ons gereisd?
Wil jij nog een innerlijke reis maken?
Verlang jij naar samenzijn met gelijkgestemden?
Ben jij toe aan een volgende stap in je proces?
Dan zijn onze Verdiepingen iets voor jou!

Wat kun je verwachten? 
Een Verdieping bestaat uit een avond, een ceremoniedag en een integratiedag. De thema’s en oefeningen rondom de ceremonie zullen variëren. Omdat iedereen een 3-daagse Opening bij ons heeft gedaan, zit je snel op dezelfde golflengte en kun je weer ontspannen in helemaal jezelf mogen zijn, precies zoals je nu bent. Afhankelijk van de groep zal ingegaan worden op de vragen en thema’s die spelen. Daarnaast worden meestal ook ervaringsoefeningen worden aangereikt. Een Verdieping kent geen strakke planning en speelt in op wat er leeft in de groep.

Doel
Doel is om de deelnemers een volgende stap te laten maken en de wijsheden verder te verdiepen tot een innerlijk weten. De psychedelische ceremonie biedt de waardevolle mogelijkheid om te zien wat er onder de oppervlakte allemaal speelt en oude worstelingen los te laten. Weerstand en angsten die daar worden doorzien, kunnen een langdurig positief effect hebben in je dagelijkse leven.

Aanvangstijd
Het programma begint de eerste avond om 20.00u. Voor wie wil kan ook om 18.00u komen, we eten dan samen en doen dit met een potluck, dat wil zeggen dat iedereen iets lekkers te eten mee neemt om samen te delen.

 

Volgeboekt

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit evenement reeds is begonnen/voorbij is.