Voorbereiding  |  Ceremonie  |  Integratie

3-daagse kennismaking met non-dualiteit, psychedelica en bijzondere staten van bewustzijn.

Wil jij echt weten waar alle spirituele- en religieuze stromingen in essentie naar wijzen? Dan kom je vroeg of laat uit bij de non-dualiteit. Ben je erachter dat materialisme en therapie geen duurzaam geluk opleveren? Ook dan kom je uiteindelijk uit bij non-dualiteit. Deze eeuwenoude levensvisie is de oplossing voor alle problemen die je denkt te hebben. In plaats van ieder probleem afzonderlijke op te willen lossen, ga je de structuur van “problemen” doorzien.

Mensen die non-dualiteit alleen met hun denken proberen te begrijpen, snappen het na jarenlang boeken lezen en satsang-hoppen vaak nog steeds niet. Ze kunnen alle concepten mooi navertellen, maar worstelen onder de oppervlakte nog steeds met hun leven. Non-dualiteit is dan niet de oplossing, maar juist een extra probleem. Non-dualiteit gaat voorbij aan onze ratio. Er zijn eenheidservaringen nodig om de kwartjes te laten vallen en zelf echt te realiseren hoe het wonderlijke bestaan in elkaar zit. Hiervoor bieden psychedelische middelen een mogelijkheid van onschatbare waarde.

Mensen die alleen psychedelica gebruiken, hebben vaak geen flauw idee waar ze aan beginnen. Bij sommige Ayahuasca-aanbieders krijgen onwetende deelnemers al binnen een uur een glaasje, met als logisch gevolg diverse mensen met onnodig zware ceremonies. Vervolgens hebben veel mensen moeite om hun bijzondere ervaringen te plaatsen in deze realiteit, waardoor ze soms onnodig hun baan opzeggen of zelfs in een burn-out of depressie terecht komen. Daarnaast werken de meeste aanbieders vanuit afgescheidenheid en zijn dus feitelijk bezig met “ego-verbetering”.

Er zijn diverse methodes en middelen die bijzondere staten van bewustzijn mogelijk maken. Psychedelische/entheogene/psychotropische/geestverruimende middelen zijn de meest effectieve methode die wij kennen. Denk hierbij aan psilocybine (paddo’s en truffels), DMT (Ayahuasca), Mescaline (San Pedro & Peyote), etc. Velen daarvan zijn officieel verboden. Wij kiezen bewust voor de psilocybine truffels. Ze zijn de meest legale optie en volgens wetenschappelijk onderzoek (RIVM) het veiligste middel. Ze zijn milder voor je fysieke lichaam en smaken beter dan Ayahuasca. En het belangrijkste: In de juiste set & setting en met de juiste dosering zijn truffels ruim voldoende effectief om het Default Mode Network in je hersenen tijdelijk uit te schakelen en je daarmee volledige te bevrijden uit de menselijke bewustzijnsbeperkingen, waardoor bijzondere ervaringen mogelijk worden, waaronder de ultieme eenheidservaring.

Wij geloven dat met de juiste voorbereiding en begeleiding het voor iedereen mogelijk is om een waardevolle ervaring te krijgen tijdens een truffel-ceremonie. Als die vervolgens op de juiste manier worden geïntegreerd, kan die ervaring een duurzaam (zeer) positief effect hebben in je dagelijks leven.

Erve veldink, onze prachtige groepslocatie midden in de natuur

Programma

Op de aankomstavond wordt je warm ontvangen, krijgt een slaapplek en ontmoet op ontspannen wijze het team en de andere deelnemers.

De voorbereidingsdag staat in het teken van non-dualiteit, psychedelica en bijzondere staten van bewustzijn. Naast theorie zullen we ook een aantal oefeningen doen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de ceremonie. Je krijgt een microdosering aangeboden om laagdrempelig kennis te maken met de truffel en om de dag effectiever te maken. Je krijgt “reistips”, zodat je weet wat je wel- en (vooral) niet moet doen tijdens een psychedelische reis.

Op de ceremoniedag met iedereen wordt individueel de dosering afgestemd en gecheckt of je er klaar voor bent. Verder doen we een openende ademmeditatie. Daarnaast gaat het vooral om rust en vertrouwen, zodat iedereen met een goed gevoel de ceremonie in kan. Tijdens de ceremonie begeleiden we je met helderheid en onvoorwaardelijk liefde.

Na een heerlijk ontbijt op onze laatste dag hebben we ruim de tijd om bij te komen en alles te laten bezinken. We bespreken de ervaringen aan de hand van non-dualiteit, zodat de waarde ervan ook in deze wereld helder wordt. Tijdens de rustige integratie ademsessie komen laatste emoties los en uiteindelijk ronden we de 3-daagse af met tips over het naar huis gaan. Wat kun je verwachten? En hoe kun je de ervaringen integreren in de dagelijkse leven?

Details

Kleine groepen van 7-10 deelnemers met 3 a 4 begeleiders
Er zit een screening op contra-indicaties in de aanmeldprocedure.
Ons prijzensysteem is gebaseerd op vertrouwen en draagkracht.
Zie voor data en locaties onze agenda
Tijden: Aankomstavond 20:00u tot integratiedag 17:00u.

Wil jij het zelf ervaren? Meld je dan nu aan!

Voel je welkom, voel je thuis, voel je vrij.

Reviews

‘Na het prachtige weekend wil ik je even laten weten hoe ik me vandaag voel: de hele ochtend heb ik met overgave (mijn armen gespreid haha) Krishna Das meegezongen en gehuild! Ik voel me of ik verliefd ben.. Nee ik ben verliefd op het leven!!
Dank je/jullie wel, de ommekeer is gekomen.. de liefde heeft mij gevonden!’
Elly

Loading Evenementen