Nieuw in ons aanbod!

Samen Zijn met mensen op dezelfde golflengte vanuit eenheid, overvloed, liefde en vrijheid. Een goddelijke mix van een truffel-ceremonie, meditatie, mantra-zingen en ecstatic dance. Samen onze ware natuur herkennen en genieten van hoe fijn het is om dat tot in elke cel te voelen en te leven.

Tranen in mijn ogen, zo mooi – Kirsten

Herinneren

Wanneer we de Wonderlijke dimensies hebben (her)ontdekt en we ons hebben gerealiseerd dat er niets anders is dan het Wonder van Bestaan, dus dat ook wij dat zijn, begint een bewustzijnsverschuiving in de verhouding tussen de individuele ervaring en het goddelijke. Eerst geloofde het ego dat het los stond van het Bestaan, zelf (deels) controle had en dat er van alles mis was met zichzelf en het Bestaan. Vanuit helderheid kan het individu de controle loslaten en de volmaaktheid in alles en iedereen gaan zien, met als logisch gevolg verwondering, ontzag, dankbaarheid en Liefde.

Heel menselijk is dat we het soms weer vergeten en tijdelijk worstelen met innerlijke verkramping. Een krachtig middel om ons te helpen om dit steeds sneller te doorzien en los te laten, is om weer tot op het diepste niveau te worden herinnerd aan de prachtige onverwoestbare liefdevolle volmaakte wonderlijke eenheid die we werkelijk zijn.

Vieren

Samen op een prachtige plek genieten van zingen, dansen, stilte, voelen, eten en de natuur klinkt natuurlijk al goed. Gecombineerd met de truffels en de prachtige livemuziek van Marcel en Erica wordt het nog veel intenser en extatisch lekker. Laat je verrassen door hoe het Wonder door ons heen zal dansen, op alle lagen, in alle spectra en in alle dimensies. Ja, het leven mag fijn zijn. We gaan samen genieten en vieren dat we Bestaan!

Mwa. Was wel oké…  – Aart

Muziek

Naast ceremonie muziek zullen we ook middels het zingen van mantra’s het Wonder eren en liefhebben. Ook wordt er dansmuziek opgezet, soms rustig om bijvoorbeeld heerlijk in super slowmotion te zweven in extase of op te lossen in het goddelijke, en soms uitnodigend om te dansen en helemaal los te gaan. Soms is er livemuziek en je bent vrij om instrumenten mee te nemen.

Legendarisch was het. Een van de mooiste ervaringen van mijn leven – Peter

Programma

Ceremoniedag
09:00u  Aankomst (vanaf)
10:00u  Welkomwoord en korte sharing
11:00u  Workshop
13:00u  Start ceremonie
19:00u  Afsluiten ceremonie
20:00u  Nagenieten met fruit, soep en lekkers

Bijkomdag
08:00u  Yoga
08:30u  Opruimen
09:00u  Ontbijt + sharing
11:00u  Einde

Tip: Geef jezelf een cadeau en neem de dag zelf en de dag erna vrij!

Bijdrage

Afhankelijk van draagkracht: laag €111 / normaal €222 / hoog €333 all-in. We vertrouwen erop dat je zelf kiest welke prijscategorie voor jou klopt.
Mocht geld je tegenhouden, neem dan contact op.

Voor wie?

Er zijn bij deze ceremonie geen begeleiders, wel medereizigers die je kan vragen om je even bij te staan als je door een lastig stuk heen beweegt. De intentie is dat iedereen op kan gaan in zijn ervaring, de dans van het moment en dat er zorg is voor elkaar waar nodig.

Daarom is deze ceremonie voor mensen die:

  • in principe zelfstandig kunnen reizen
  • daarbij in staat zijn om te voelen en te vragen wat ze nodig hebben
  • er kunnen zijn als een ander iets nodig heeft, binnen eigen grenzen en mogelijkheden
  • zich bewust zijn in welke dimensie ze opereren tijdens het reizen
  • tijdens een ceremonie in verbinding en afgestemd met zichzelf, anderen, de locatie en de omgeving kunnen en willen zijn
  • een diepgaand besef hebben van onze ware natuur en dit willen bestendigen, eren, herinneren en vieren.

Grapje net… Het was Wonderlijk! – Aart