Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Verdieping

(zonder Zweethutceremonie)

Na de zomer beginnen we vol vuur en vlam met onze tweede Zweethut & Truffel Verdieping 3-daagse. Wil je wel verdiepen maar wil of kan je niet meedoen aan de zweethut ceremonie, dan zijn er nog 4 extra kaartjes beschikbaar voor degenen die een dag later aan willen sluiten.

 

Voor wie?
Ben jij toe aan een volgende stap in je proces van Zelfrealisatie?
Wil jij nog een innerlijke reis maken?
Verlang jij naar samenzijn met gelijkgestemden?
Dan is deze Verdieping iets voor jou!
Belangrijk: Een Verdieping is alleen toegankelijk voor deelnemers die al een meerdaagse activiteit inclusief ceremonie bij ons hebben gedaan!

 

Doel
Doel is om de deelnemers een volgende stap te laten maken en de wijsheden verder te verdiepen tot een innerlijk weten. De psychedelische ceremonie biedt de waardevolle mogelijkheid om te zien wat er onder de oppervlakte allemaal speelt en oude worstelingen los te laten. Weerstand en angsten die daar worden doorzien, kunnen een langdurig positief effect hebben in je dagelijkse leven. En de ceremonie biedt de mogelijkheid om te oefenen met reizen zodat ook jij uiteindelijk de onbeschrijflijke eenheid van het Wonder van Bestaan in zijn totaliteit kan ervaren.

 

Bijdrage

De verdiepingsweekenden worden gegeven op basis van €100 aanmeldingskosten + donatie.
Zie het zo: Jouw weekend is mede mogelijk gemaakt door de vrijgevigheid van de oprichter, het team, onze Vrienden en de vorige deelnemers. En jij doet naast de aanmeldingskosten een gift waarmee jij het volgende verdiepingsweekend mede mogelijk maakt. Laten we samen zorgen dat deze waardevolle inzichten en ervaringen voor iedereen beschikbaar zijn.

 

Inschrijven

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit evenement reeds is begonnen/voorbij is.